Malalties Minoritaries: Cursa de la UAB 2015 en suport a la Marató
Register
Languages
  A- A+    

Cursa de la UAB 2015 en suport a la Marató

 Updated 13/12/2015

El proper dia 13 de desembre tindrà lloc La Cursa de la UAB en suport de La Marató de TV3.

Esteu tots convidats a participar!

 

 

Benvolgudes i benvolguts,Des de la iniciativa de la VILA per dur a terme la primera edició de la cursa fins a l'actual han passat quatre anys intensos, tots ells amb un grau de participació i d'esforç solidari remarcable i que ens agradaria incrementar.

Com cada any i des de ja fa uns mesos, un grup de persones de la Universitat està treballant en l'organització de la Cursa 2015 per la Marató de TV3.

Enguany, a més, comptarem amb la participació de professionals de l'Hospital Parc Taulí, i recordar-vos que el tema científic al que es dedica la Marató 2015 són les malalties metabòliques, la diabetis i l'obesitat. La UAB està desenvolupant importants recerques sobre aquestes malalties des de diferents vessants i creiem que és vital conscienciar la societat i els gestors polítics de la necessitat de cooperar i obtenir recursos per a la recerca i prevenció de les mateixes.

L'organització de la cursa ha preparat quatre modalitats de cursa: una de 10 km, una de 6 Km on podeu participar acompanyats dels més petits ( a partir de 8 anys ), una caminada de 6 Km i la cursa de mobilitat reduïda, de 0, 5 km., la nostra és una de les poques curses existents a Catalunya adreçades al col·lectiu de persones que tenen problemes de mobilitat.


Juntament amb la Cursa, en el punt de sortida i d'arribada, instal·larem com cada any la fira d'entitats relacionades amb malalties minoritàries, la diabetis i l'obesitat.

En definitiva, estem preparant una festa en el marc de les activitats saludables i sostenibles de la nostra Universitat però amb un fort component solidari. I aquest esforç que s'ha fet fins ara no tindrà cap sentit si no hi participem, majoritàriament, la comunitat universitària.

Amb aquest correu us volem animar a participar-hi, com a corredor o corredora o com a voluntari o voluntària. Podeu a més realitzar donacions i "sumar km" mentre us entreneu. En aquest blog trobareu informació més detallada de les activitats que s'hi desenvoluparan el 13 de desembre.

La solidaritat ha estat sempre un segell que ha fet singular la nostra universitat i pensem que la cursa és una bona oportunitat per mantenir aquesta empremta. Animeu-vos a participar-hi. Esperem poder-nos trobar el dia 13 de desembre.

Salutacions cordials

 

Manel Sabés Xamaní

Vicerector de relacions institucionals i territori

  


Més informació de la Cursa de la UAB: http://blogs.uab.cat/lacursadelauab/

Inscripcionshttp://www.cursauab.cat/

 

 

Etiquetes:Altres articles relacionats:

 Jornada commemorativa del 25è aniversari de AARPC
 I Congreso de Anemias Raras y Síndromes Relacionados
 IV Congrés Internacional de Glucogenosis
 3ª Jornada Síndrome de Rett
 VI Jornada de Humanización de Hospitales para niños


Canal Salut Hospital Sant Pau CerQ Departament de Salut Marató Ciberer Eurordis EMA IRDIRC
QUI SOM PUBLICITAT CONTACTE REGISTRE AVIS LEGAL MAPA
© 2016 Plataforma Malalties Minoritàries. All Rights Reserved.