Malalties Minoritaries
Register
Languages
  A- A+    

Dia Mundial de les Malalties Minoritàries

El pròxim 28 de Febrer tens una cita amb les Malalties Minoritàries. Aquí podeu consultar el programa i realitzar les vostres inscripcions a la jornada del Dia Mundial de les Malalties Minoritàries. Gràcies per la vostra participació, us esperem!

XX Edició de la mitja marató Gavà-Castelldefels-Gavà

Els Ajuntaments de Gavà i Castelldefels un any més han volgut a través de la XX edició de la Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà donar el seu suport als afectats per una malaltia minoritària i tindrà lloc el diumenge 1 de març del 2015.

IV Congrés Internacional de la Síndrome X Fràgil

10 i 11 d'octubre va tenir lloc el IV Congrés Internacional de la Síndrome X Fràgil.

16è Simpòsium Fundació La Marató de TV3

El passat dilluns dia 8 de juny, es va celebrar el 16è Simpòsim Fundació de TV3 on s’han presentat els resultats dels 20 projectes sobre Malalties minoritàries finançats per la Marató 2009.

Jornada AIRG 2015

El Dr. Torrent-Farnell participa a la jornada AIRG-E amb la presentació “Participación de pacientes en la evaluación y regulación de medicamentos innovadores en la UE”, que va tenir lloc aquest dissabte dia 11 de juliol a Casa Convalescència-UAB.

IX Jornades de la Clínica del Dolor Teknon

IX Jornades de la Clínica del Dolor Teknon, “Tratamiento del Dolor Crónico“ Intervenció, teràpies complementàries, recolzament psicològic i taller de relaxació, que se celebrarà el proper divendres dia 19 de juny.

Tecnologia i lleis per Associacions

El proper dimecres 10 de juny fem una presentació sobre tecnologia, legalitat i comunitats envers les associacions al Pavellò de Santa Victòria de l'Hospital de Sant Pau. Inscripció gratuïta, esteu tots convidats!!

Últimas plazas para inscribirse a las VIII Jornadas Técnicas

Els dies 5 i 6 de juny s'organitzen les VIII Jornades Tècniques "Interacciones terapéuticas y educativas con animales" a la sala Xavier Turull del Palau de Congressos de Salou.

Dia Internacional del Mieloma Múltiple

En motiu del Dia Internacional del Mieloma Múltiple, celebrat el passat dia 5 de setembre, el proper dijous 8 d'octubre de 17 a 19 hores, us convidem a la Jornada que tindrà lloc a la Casa de Convalescència, de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. INSCRIU-TE!

Dia Mundial de les Malalties Minoritàries

El proper 29 de Febrer tindrà lloc la jornada del Dia Mundial de les Malalties Minoritàries a la Sala Paranimf, de la facultat de Medicina de la UB a l'Hospital Clínic de Barcelona. Gràcies per la vostre participació, fins aviat!

Page  1 2 3 4 5 Next


Canal Salut Hospital Sant Pau CerQ Departament de Salut Marató Ciberer Eurordis EMA IRDIRC
QUI SOM PUBLICITAT CONTACTE REGISTRE AVIS LEGAL MAPA
© 2016 Plataforma Malalties Minoritàries. All Rights Reserved.