Jornada Malalties Hepàtiques Minoritàries 2018


 En aquest apartat pots realitzar la Inscripció a la Jornada dedicada a les Malalties Hepàtiques Minoritàries del proper 28 de novembre del 2018.

 La inscripció és gratuïta i personal per a cadascun dels assistents i dóna accés a les diferents activitats de la jornada incloent-hi la taula Multidisciplinar de la tarda: Colangitis Biliar Primària, Colangitis Esclerosant Primària i síndrome de superposició. 

 Per tal d’actualitzar la base de dades de la Plataforma de Malalties Minoritàries i poder-vos fer arribar la informació més adequada al vostre interès, agrairem pugueu complimentar el formulari d'inscripció amb el màxim de dades possible.

 

 Programa     Com arribar

 

 

 
 
Activitat Vull inscriure'm  
Jornada Malalties Hepàtiques Minoritàries  


email: DNI:

Necessitats especials
(Important indicar si necessiteu accés adaptat per cadira de rodes)

Usuari de cadira de rodes
Mobilitat reduïda
Traducció llengua de signes

Acompanyant

Necessito recàrrega d'oxigen liquid
Certificat assistència
   
 
  (Introdueixi els caràcters de la imatge) *

Jornada Malalties Hepàtiques Minoritàries
Accepto les condicions exposades anteriorment i desitjo reservar l'assistència.*
Desitjo rebre novetats i més informacions de Malalties MinoritàriesTornar al formulari complert


  

*D'acord amb allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, us informem que les dades introduïdes en aquest formulari, i aquelles que puguin recollir-se, o elaborar-se en un futur, derivada de la relació jurídica que es manté s'incorporaran al fitxer/fitxers Base de Dades Interna amb titularitat de la Plataforma de Malalties Minoritàries amb la finalitat de gestionar les activitats formatives que la persona realitzi amb la fundació, també seran utilitzades per informar de noves ofertes formatives i per a felicitacions festives. En el cas que la formació sigui acreditada per al UAB, les dades de la persona poden ser transferides a l'esmentada entitat amb la finalitat de formalitzar els processos d'acreditació i matriculació. Així mateix, us informem que podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació adreçant-vos a la Plataforma de Malalties Minoritàries a l'adreça c/St. Antoni Maria Claret,  167, 08041 Barcelona.

 

  


Website Security Test