Jornada dedicada a les Malalties Hepàtiques Minoritàries


 

El passat 28 de novembre es va celebrar la jornada dedicada a Malalties Minoritàries Hepàtiques, que tindrà lloc  a la Sala Pau Gil del Recinte Modernista de Sant Pau, de 10:00 a 18:30 hores. Aquesta jornada té per objectiu crear un espai comú entre els diferents professionals de la salut i pacients de diferents Malalties minoritàries hepàtiques, on analitzar conjuntament les necessitats, projectes de recerca i abordatge en aquestes malalties per millorar el seu coneixement i la qualitat de vida dels pacients.

Entre els temes que es tractaran destacar, els temes comuns en cadascuna de les patologies hepàtiques de baixa prevalença, com ara els medicaments orfes i el seu accés, el diagnòstic, l’abordatge multidisciplinar i inter-hospitalari, el consell genètic, transplantament, investigació bàsica i clínica i la necessitat de la gestora de cas. Tanmateix, s’informarà dels criteris per formar part de la Xarxa d’Unitats d’Expertesa Clínica (XUEC) en Malalties Minoritàries.

Podeu fer la vostra inscripció gratuïta online mitjançant el següent enllaç. En el cas que necessiteu un certificat d'assistència, si us plau, feu-ho saber al confirmar l’assistència.

 

  Com ArribarAgraint la teva assistència,
PLATAFORMA MALALTIES MINORITÀRIES 

 

DESCARREGA EL PROGRAMA  AQUÍ

  

Website Security Test