4a Jornada Científica d'Atàxies de Catalunya 2017El proper 4 de febrer els companys d' Associació Catalana d’Atàxies Hereditàries (ACAH) organitzen la
4a Jornada Científica d'Atàxies de Catalunya que tindrà lloc a l’Auditori de la Casa del Mar de Barcelona, c/Albareda 1-13.

Enguany la jornada s’enfoca als avanços tant en el cap de recerca comen el benestar per als afectats d’aquesta patologia. Es parlarà de l’ús terapèutic dels fàrmacs moduladors, les noves aproximacions terapèutiques en models cel·lulars i la biciteràpia, entre d’altres.

La jornada començarà a les 9:00 del matí i acabarà a les 17:00 de la tarda i inclou un coffee-break a mig matí, el dinar i una passejada en bici organitzada per l’Associació Amics de la Bici.

Donat que l’aforament és limitat, agrairem que es facin les inscripcions per correu electrònic info@acah.cat o trucant al 699086194 abans del 30 de gener. La participació a la passejada en bici s’ha de confirmar independentment a l’assistència a la jornada al correu cyclingforataxia@gmail.com .


Programa:

 

 

 

 

 

Website Security Test