Curs on line per la detecció precoç de les immunodeficiències primàriesLes immunodeficiències primàries (IDP) inclouen més de 450 entitats de causa genètica que condicionen una resposta inadequada del sistema immune.


N’hi ha que són de poca gravetat, però altres poden arribar a ser mortals si no es diagnostiquen i es tracten adequadament. Són malalties en les quals un diagnòstic precoç millora substancialment el pronòstic i la qualitat de vida del pacient.

La formació per la detecció precoç de les immunodeficiències primàries adreçat a professionals de la Salut, té per objectiu millorar el coneixement global de les IDP des del punt de vista assistencial, diagnòstic i terapèutic, i preveu un espai per posar en comú dubtes i reflexions.

 
Baner Curs on line per la detecció precoç de les immunodeficiències primàries

               
FORMACIÓ 

Quan? Dimecres 10 de novembre de 2021 de 14 h a 16:30 h

Control d’assistència L’organització posarà a disposició dels professionals susceptibles d’obtenir l’acreditació els mitjans necessaris per validar l’assistència.

Avaluació Al finalitzar el curs, l’organització entregarà un breu test de continguts als assistents.

ACTIVITAT ACREDITADA

Activitat acreditada pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries i la Comisión de Formación Continuada del Sistema Nacional de Salud.

Requisits

• Assistència 100%
• Avaluació final de la jornada
  

Website Security Test