Taller el maneig de les úlceres digitals

 Cartel Taller el maneig de les úlceres digitals 2018

El passat 3 d’abril, l’Hospital de Santa Creu i Sant Pau i la Asociación Española de Esclerodermia, van organitzar el Taller el maneig de les úlceres digitals amb pacients amb esclerosi sistèmica a les Sales Polivalents de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, de 17 a 19h.

L’Esclerosi Sistèmica és una malaltia minoritària autoimmunitària sistèmica amb un gran impacte tant mèdic com social. Aquesta patologia manifesta múltiples complicacions que engloben totes les esferes de la vida de les persones que viuen afectades per aquesta malaltia. Al nostre país el maneig d’aquesta malaltia i les seves complicacions ha millorat molt en els últims anys sobretot des del punt de vista sanitari, amb professionals experts, eines complementàries d’avantguarda i desenvolupament d'àrea terapèutica efectiva en algunes de les afectacions de la malaltia. Aquest fet s’evidencia amb un diagnòstic precoç i una millora de la supervivència.

La jornada està adreçada a pacients i familiars d’esclerodèrmia i té per objectiu establir un abordatge per les cures de les úlceres.

Per inscripcions online:  https://goo.gl/forms/jkcSwXxit5FP9W5X2

Més informació sobre l’Esclerodèrmia en aquest enllaç on trobareu les presentacions de les intervicions de la Jornada L'Esclerodèrmia no em traurà el somriure celebrada el passat 29 de Juny de 2017.

 

Website Security Test