IX Jornada de distonia a Catalunya

El dia 15 de novembre és el “Dia Europeu de la Distonia”, per celebrar aquest esdeveniment Aldec programa cada any una Jornada dedicada a la distonia, on neuròlegs especialistes en distonia ens informen dels diferents aspectes de la malaltia, dels avenços en els tractaments i donaran resposta a les preguntes dels assistents a  la Jornada, o d'aspectes particulars que puguin ser rellevants o interessants per els pacients.

             Aquest any, 2013, la IX Jornada sobre distonia es celebrarà a la Sala d'Actes de l'Hospital Nou de Sant Pau a Barcelona, c/ Mas Casanovas 90. És una Jornada oberta i gratuïta.

La psicòloga de l'Aldec presentarà la primera guia pràctica per a professionals sobre la distonia. Les ponències científiques tractaran sobre blefarospasme, distonia cervical, la cirurgia en la distonia, el paper en la investigació dels BioBancs i els beneficis de la resiliència, la inauguració, la presentació i la cloenda seran a càrrec de representants de l'Hospital de Sant Pau i de les administracions públiques.

 

Per a més informació veure el programa.

Website Security Test