La nit de la recerca 2013

 La Nit de Recerca, és un esdeveniment organitzat des del 2005 per la Comissió Europea, en col·laboració amb una àmplia gamma d'institucions públiques i privades, i que en 2011 es va celebrar en més de 800 llocs de 320 ciutats. En aquesta edició emmarcada dins de l'Any Español de les Malalties Minoritàries, volem donar a conèixer aquest conjunt de malalties cròniques i la recerca entorn elles, d'una manera original, pedagògica i divertida.

Per això, la jornada començarà a les 17:00, a la plaça de la Ciència i a diverses instal·lacions de CosmoCaixa Barcelona, on podreu conèixer i parlar amb excel·lents científics, descobrir perquè el floquet de neu era blanc, gaudir de titelles, fer experiments amb ADN, jugar dins una piscina de boles, participar en debats oberts a tots els públics i moltes altres activitats per a tots els públics i totes les edats!

Contarem amb la presencia d’investigadors de primera línia com el Dr. Manel Esteller, director del Programa d’Epigenètica i Biologia del Càncer, IDIBELL; la Dra. Fàtima Bosch, directora del Centre de Biotecnologia Animal i de Teràpia Gènica-CBATEG; la Dra. María Molina,  Responsable del Laboratori de Neumologia Experimental, IDIBELL; el Dr. Josep Torrent-Farnell, membre del Comitè de Medicaments Orfes de la EMA; i el Dr. Fernando Royo, president de la Fundació Genzyme, entre d’altres, així com amb la contribució de Marius Serra. Es pot consultar el programa a  www.nitdelarecerca.com.

Per la Nit de la Recerca, ens agradaria poder rebre les vostres propostes d’activitats que ens puguin ajudar a conscienciar d’una forma pedagògica, però lúdica, de les característiques de la vostra malaltia.

Animeu-vos a participar, i enviar les vostres propostes, així com vídeos divulgatius!!

Esperem la vostra participació i difusió entre els vostres companys de l’associació i centres educatius que creieu puguin participar.
Website Security Test