Tot a punt per a una nova Edició dels Premis "FEM PINYA"

El Sat teatre serà l'escenari el proper 15 de novembre d'una nova edició dels premis 'Fem Pinya", una iniciativa organitzada per Asem Catalunya per tercer any consecutiu amb l'objectiu de promoure i incentivar les millors pràctiques i aprenentatges en la nostra associació, proporcionant una plataforma on compartir i conèixer noves idees i innovació. La gala tindrà lloc a les 20h.

        

Amb aquests premis volem reconèixer els socis i sòcies, familiars i professionals que han destacat per la seva fidelitat, participació i compromís amb la nostra entitat, premiant públicament les millors actuacions realitzades.

La Gala de lliurament de premis es farà coincidint amb el Dia Nacional de les Persones amb Malalties Neuromusculars. Les persones interessades podran presentar la seva candidatura, tenint en compte que és imprescindible ser soci/a, familiar o professional relacionat amb Asem. En cap cas podran ser escollits els membres de la Junta Directiva o de l'equip tècnic. El jurat d'aquests premis estarà composat per no més de cinc persones: membres del consell d'experts, equip tècnic, junta directiva i professionals de reconegut prestigi.

L'any passat els premis, que es van celebrar a la Casa del Mar de Barcelona, van recaure en: Josep Lladó, premi a la col·laboració, Teresa Balta, premi a la participació i Juan José Moro i grup d'informàtica, premi al reconeixement.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Website Security Test