Jornada "La designació Orfe com a porta d’entrada a la investigació" 2017

 

El passat 21 d’abril la Plataforma de Malalties Minoritàries, conjuntament amb CIBERER, van organitzar una jornada dedicada a la designació i desenvolupament de medicaments orfes, al Recinte Modernista de Sant Pau.

En aquesta jornada, adreçada a professionals i recercadors, s’explicarà tot el procés dels medicaments orfes, des de la preparació per obtenir la designació fins a l’arribada del medicament al pacient. Es tractaran aspectes com els beneficis que ofereix la designació, la incorporació del pacient en el procés, l’interès de la indústria farmacèutica o les oportunitats per a la investigació clínica, juntament amb les experiències pràctiques de medicaments orfes que han estat designats.

També es presentarà la Guía rápida para investigadores sobre el desarrollo de medicamentos huérfanos para enfermedades raras, editada per CIBERER, l’Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS) i la Plataforma de Malalties Minoritàries.

La jornada comptarà amb les ponències del Dr. Toni Andreu, director de Recerca del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, del Dr. Josep Torrent-Farnell, responsable de l’àrea del Medicaments del CatSalut i president del Comitè Científic Assessor Extern de CIBERER, el Sr. Josep Maria Espinalt, president d’AELMHU i DG d’Alexion, i el Sr. Julian Isla, president de la Dravet Syndrome Foundation, entre d’altres.

Si ets investigador o professional i és del teu interès, inscriu-te a la jornada

Podeu fer la vostra inscripció gratuïta online mitjançant el següent enllaç. En el cas que necessiteu un certificat d'assistència, si us plau, feu-ho saber al confirmar l’assistència.

 

 

  Com Arribar

 


Agraint la teva assistència,

PLATAFORMA MALALTIES MINORITÀRIES

 

DESCARREGA EL PROGRAMA AQUÍ

 

 


 

 

 

Website Security Test