Vine a descobrir les Teràpies Assistides amb Animals de Companyia.


Els dijous dies 17, 24 i 31 de juliol de 10:30 a 13 hores, tindrà lloc a la Seu de ASEM Catalunya, unes sessions de Teràpies Assistides amb Animals de Companyia, a través de l'equip de Proyecto Tan Amigos, on ens conviden a descobrir com aquestes teràpies complementàries ens poden ajudar.


Què és una Teràpia Assistida amb gossos?  

Una interacció entre un terapeuta especialitzat, un gos ensinistrat amb aptituds per participar en el programa i una persona a qui es consideri que la teràpia pot ajudar. El gos és l'animal ideal per fer teràpia assistida pel tipus de relació que estableix amb l'ésser humà, per la seva facilitat per aprendre i la seva predisposició a l'obediència i la fidelitat. Amb els gossos podem obtenir diversos beneficis:

· Estimulen el caràcter social i potencien les relacions, fomenten l'empatia, poden ajudar a augmentar l'autoestima, ajuden al control dels impulsos.

· El treball amb el llenguatge no verbal és important i també el treball amb la postura del cos, afavorint la socialització i millorant el contacte físic. És un estímul que també permet treballar aspectes cognitius.

· A través de la teràpia amb gossos és possible arribar de forma més eficient a la rehabilitació de la persona afectada.

SEU ASEM CATALUNYA
Fabra i Coats

Com arribar

- Metro: L1 (Sant Andreu)
- Bus: 11, 40, 73, 126 y N9
- Renfe: Sant Andreu Comtal
- Bicing: Malats, pl. Orfila, pl. Estació 12,
Gran de Sant Andreu, 99-97 i Pl. Sol dels Paletes

    Dies: El dijous 17, 24 i 31 de Juliol, de 10:30 a 13 hores.
Seu: ASEM Catalunya
Més informació de les Sessions: iolanda.arbiol@uab.cat

 
A continuación un parell de presentacions corresponents al recent Congrés de Teràpies Assistides amb Animals de Companyia del passat mes de maig.

   
Website Security Test