Una mirada a través de la càmera


 

En la 12a Edició del Dia Mundial de les Malalties Minoritàries a Catalunya, volem fer créixer el projecte “Les Malalties Minoritàries, una mirada a través de la càmera” iniciat el 2016 amb el suport de FUJIFILM. Enguany, volem actualitzar l’exposició incorporant les entitats que no van poder participar, i donant l’oportunitat a les que ja ho van fer, de renovar la fotografia escollida.

La Comissió Gestora del Dia Mundial a Catalunya amb el suport de FUJIFILM, obre un concurs on s’escollirà entre totes les entitats que participin la millor fotografia. L’Associació guanyadora serà guardonada amb una càmera Fujifilm Instax Square SQ6, al finalitzar la jornada del Dia Mundial.

BASES PER PARTICIPAR:
- Fotografia que identifiqui la patologia o associació (important bona resolució i orientació en horitzontal)

- Frase o lema que identifiqui l'associació. Per exemple: "Tu respires per viure, jo visc per respirar" de Fibrosi Quística
- Logotip en vectorial (per editar dissenyador)
- Enviar email a: plataforma@malaltiesminoritaries.org, indicant assumpte: Exposició fotogràfica + nom associació
- Data límit per enviar les fotografies 17 de febrer 2019

La inscripció al Dia Mundial de les Malalties Minoritàries és gratuïta i es pot realitzar online mitjançant el següent enllaç. En el cas que necessiteu intèrpret en llengua de signes, si us plau, feu-ho saber al confirmar l’assistència. Hi haurà un dipòsit d’oxigen líquid per les/els assistents que ho necessitin.


Comissió Organitzadora

                                     
                     
    
             
                   
 
Website Security Test