Summer School Spanish Edition 2018 - Inscripció

 

 

Després de l'èxit de la primera edició de l’Expert Patients and Researchers EURORDIS Summer School Spanish Edition, ens plau informar que s’obra el període d'inscripció d'aquesta 2ª Edició, que tindrà lloc de l'11 al 15 de juny de 2018 a Castelldefels, Barcelona.

El programa ExPRESS Spanish Edition ha estat desenvolupat en base de l'experiència docent dels 10 anys del programa internacional i adaptat a les necessitats de les associacions espanyoles i d'Iberoamèrica. Aquest programa està adreçat a formar pacients experts, professionals d'organitzacions de pacients i investigadors.

El curs té per objectiu incrementar la participació dels pacients al llarg del cicle de vida del desenvolupament d'un medicament fins a la seva posada en el mercat, així com enfortir la capacitat dels representants de pacients per implicar-se en el desenvolupament de medicaments i en els processos reguladors.

Compartir aquesta formació adreçada a investigadors i pacients per analitzar, discutir i aprendre el procés dels medicaments serà una experiència emocionant i fructífera per a tots els participants.

El 22 de gener de 2018 és la data límit per a realitzar les sol·licituds a través del  següent enllaç (Només les sol·licituds completades seran revisades pel comitè d'avaluació). A mitjans de gener es publicarà la llista de participants d'aquesta 2ª Edició.

 

 

EURORDIS SummerSchoolSpanish Edition 2018 - català AQUÍ
EURORIDS SummerSchoolSpanish Edition 2018 - castellà AQUÍ

 

 

Website Security Test