Dia Mundial de les Malalties Minoritàries | Girona 2022

Baner Dia mundial Malalties Minoritàries 2022

                 

Amb motiu del Dia Mundial de les Malalties Minoritàries, la Comissió gestora rganitzala la Jornada amb motiu del Dia Mundial de les Malalties Minoritàries a Catalunya el proper "dijous 24 de febrer 2022 a saló d'Actes de la Facultat de Medicina de UdG Girona"

El tema escollit des d’Europa per aquestt any és "Rare is many. Rare is strong. Rare is proud", on es posa l'accent en la importància de la resiliència i l’esperit de comunitat enfront les malalties minoritàries. A Catalunya, sota el lema “Junts fem pinya” posem en valor la necessitat d’accions formatives i divulgatives per tal d’afavorir una societat més inclusiva i empàtica, i dotar d’eines als afectats i al seu entorn, de cara a estar informats i participar cada cop més en la presa de decisions en matèries d’ètica, recerca i accés als medicaments.

Aquesta jornada divulgativa uneix les veus d’afectats,  professionals sanitaris, recercadors, i representants institucionals, per informar i donar visibilitat a les Malalties Minoritàries.

L’objectiu del Dia de les malalties minoritàries durant la propera dècada és augmentar l’equitat per a les persones que viuen una malaltia minoritària i les seves famílies. El Dia Mundial és una oportunitat per conscienciar que les persones que viuen amb una malaltia minoritària arreu del món pateixen una desigualtat d’accés al diagnòstic, tractament, atenció i oportunitats socials” segons recull el Rare Diseases Day.

 
Baner programa Dia Mundial Girona 2022

 DESCARREGA EL PROGRAMA AQUÍ

 

Website Security Test