8ª Jornada Síndrome de Rett

L’Associació Catalana de la Síndrome de Rett i la Unitat d’Investigació i Docència de la Teknon, organitzen la 8a Jornada Síndrome de Rett que porta per títol:  “RETT. OBRINT PORTES”, el dissabte dia 7 d’abril de 9 a 14h, al Centre Mèdic Teknon.

La Síndrome de Rett és una malaltia minoritària, de base genètica, que es presenta principalment en nenes i causa un trastorn neurològic greu. Les capacitats de les nenes Rett mostren una gran variabilitat, de manera que és important oferir un anàlisi personalitzat i no pressuposar uns límits que seran diferents en cada cas. El repte? buscar nous camins per desenvolupar al màxim la capacitat d'aprenentatge de les  nenes i enriquir les seves experiències vitals i de comunicació.

Per això, en aquesta 8ª Edició de la Jornada de Rett, a més d'oferir una revisió de l'estat actual de la investigació, la jornada té una especial interès en la importància de difondre i protocol·litzar les solucions que des de l'educació, la logopèdia, la fisioteràpia i les noves tecnologies poden ajudar a millorar la qualitat de vida de les nenes i dones Rett, obrint noves portes al seu desenvolupament personal.

Es pot consultar el programa a través de la web: www.teknon.es/es/actualidad/agenda/8-jornada-sindrome-rett

Per ampliar informació o inscripcions:
Unitat d’Investigació i Docència
infodocencia.t2@quironsalud.es
T. +34 93 290 62 68
http://rettcatalana.es/

L’organització posa a disposició dels professionals o famílies que no puguin assistir l’opció de retransmissió en línia a través d’aquest enllaç: www.teknon.esstreaming / jornada-rett

 

Website Security Test