Jornada "Designación y desarrollo de Medicamentos Huérfanos"

Jornada Designación y desarrollo de Medicamentos Huérfanos 

El proper 27 d’abril la Plataforma de Malalties Minoritàries, conjuntament amb CIBERER, organitza una jornada dedicada a la designació i desenvolupament de medicaments orfes, 

En aquesta jornada, adreçada a professionals i recercadors, s’explicarà tot el procés dels medicaments orfes, des de la preparació per obtenir la designació fins a l’arribada del medicament al pacient. Es tractaran aspectes com els beneficis que ofereix la designació, la incorporació del pacient en el procés, l’interès de la indústria farmacèutica o les oportunitats per a la investigació clínica, juntament amb les experiències pràctiques de medicaments orfes que han estat designats.

També es presentarà la Guía rápida para investigadores sobre el desarrollo de medicamentos huérfanos para enfermedades raras, editada per CIBERER, l’Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS) i la Plataforma de Malalties Minoritàries.

Si ets investigador o professional i és del teu interès, inscriu-te a la jornada

La inscripció és gratuïta únicament cal enviar  un correu a workshop@ciberer.es indicant el nom, cognoms i la institució o entitat de procedència.

 

 


Agraint la teva assistència,

PLATAFORMA MALALTIES MINORITÀRIES

 

DESCARREGA EL PROGRAMA AQUÍ

 

 


 

 

 

Website Security Test