Jornada malalties neuromusculars minoritàires 2016

El passat 31 de març es va celebrar la jornada dedicada a les distròfies musculars que té per objectiu donar-vos a conèixer i apropar-vos informació sobre la nostra activitat assistencial i de recerca. Volem fer palès, que des de fa gairebé 10 anys ens hem destacat per donar una atenció als nostres pacients amb gran qualitat. Això és fruit d’un esforç de tot un equip de professionals que treballa per poder assegurar que l’assistència i la recerca que es fa als nostres centres és d’excel•lència. Per continuar millorant, volem apropar-vos a les darreres novetats sobre l’organització assistencial als nostres centres i també sobre la recerca clínica i bàsica que fem a les nostres Unitats.

Esperant que fruit d’aquesta jornada amb interacció entre professionals i pacients de les nostres Unitats puguem continuar millorar la nostra atenció, i la vostra qualitat de vida.

La jornada es celebra el proper dijous 31 de març de 12:00 a 14:00 hores, que tindrà lloc a la Sala Francesc Cambó del Recinte Modernista de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau del C/ Sant Antoni Maria Claret, 167. Barcelona

 

DESCARREGA EL PROGRAMA AQUÍ

Website Security Test