Cicle "La designació Orfe, porta d'entrada a la investigació"

“La designació Orfe com a porta d’entrada a la investigació"


El dijous 20 de setembre i el 22 de novembre la Plataforma de Malalties Minoritàries i CIBERER, organitzem un , a l’Hospital de la Fe de València i al Instituto de Biomedicina de Sevilla, respectivament.

En aquestes jornades, adreçades a professionals, recercadors i representants de pacients, s’explicarà tot el procés dels medicaments orfes, des de la preparació per obtenir la designació fins a l’arribada del medicament al pacient. Es tractaran aspectes com els beneficis que ofereix la designació, la incorporació del pacient en el procés, l’interès de la indústria farmacèutica o les oportunitats per a la investigació clínica, juntament amb les experiències pràctiques de medicaments orfes que han estat designats.

Les jornades comptaran amb les ponències del Dr. César Hernández, cap del departament de medicaments d’us humà de l’AEMPS, del Dr. Josep Torrent-Farnell, responsable de l’àrea del Medicaments del CatSalut i president del Comitè Científic Assessor Extern de CIBERER, el Sr. Josep Maria Espinalt, president d’AELMHU i DG d’Alexion, i el Sr. Julián Isla, president de Fundación 29, entre d’altres.

Podeu fer la vostra inscripció gratuïta online mitjançant el següents enllaços. En el cas que tingueu necessitats especials o necessiteu un certificat d'assistència, si us plau, feu-ho saber al confirmar l’assistència.

El jueves 20 de Septiembre y el 22 de Noviembre la Plataforma de Enfermedades Minoritarias y CIBERER, organizamos un jornada dedicada a la designación, desarrollo y acceso de medicamentos huérfanos, en el Hospital de la Fe de Valencia y en el Instituto de Biomedicina de Sevilla, respectivamente.

En estas jornadas, dirigidas a profesionales, investigadores y representantes de pacientes, se explicará el proceso de los medicamentos huérfanos, desde la preparación para obtener la designación hasta la llegada del medicamento al paciente. Se tratarán aspectos como los beneficios que ofrece la designación, la incorporación del paciente en el proceso, el interés de la industria farmacéutica o las oportunidades para la investigación clínica, junto con las experiencias prácticas de medicamentos huérfanos que han sido designados.

Las jornadas contarán con las ponencias del Dr. César Hernández, jefe del departamento de medicamentos de uso humano de la AEMPS, del Dr. Josep Torrent-Farnell, responsable del área del Medicamento del CatSalut y presidente del Comité Científico Asesor Externo CIBERER, el Sr. Josep Maria Espinalt, presidente de AELMHU y DG de Alexion, y el Sr. Julián Isla, presidente de Fundación 29, entre otros.

Puede hacer su inscripción gratuita online mediante los siguientes enlaces. En el caso de que tenga necesidades especiales o si necesita un certificado de asistencia, por favor, hágalo saber al confirmar la asistencia.

  20 de setembre VALENCIA   22 de novembre SEVILLA   
  Programa Valencia   Programa Sevilla  
     

 

Organitzen: 

           
     

           

 

                                                                

 

     

 

 

 

 

Website Security Test