Creativitat en l'educació, educació de la creativitat. Claus per fer de la creativitat un hàbit.

 

Un Informe de l’Hospital Sant Joan de Déu ofereix pautes a pares i professors per promoure la creativitat en els nens. L’Hospital Sant Joan de Déu va presentar recentment, un informe que explica a pares i professors com poden fomentar la creativitat en el seus fills en l’àmbit familiar i escolar. L’informe, coordinat per l’expert José Antonio Marina, catedràtic de filosofia, doctor Honoris Causa per la Universidad Politécnica de Valencia i director de la Universidad de Padres, analitza què és la creativitat i com es pot potenciar en l’àmbit familiar, escolar i social.

  • Un estudi de la Comunidat Europea basat en enquestes realitzades a 13.000 professors europeus  revela, en el cas dels docents espanyols, que la meitat d’ells creuen que la creativitat no juga un paper important en el currículum escolar.

  • Els autors de l’informe fan èmfasi que les famílies poden contribuir a desenvolupar aquesta capacitat en els seus fill, juntament amb l’escola i la societat en general, i els proporcionen pautes per fer-ho.

  • Entenen que la creativitat és una capacitat molt necessària per tal que els nens afrontin el futur amb més possibilitats d’èxit tenint en compte que el segle XXI està cridat a ser el segle de la creativitat i de la innovació, segons José Antonio Marina.

DESCARREGA EL QUADER:

                                           
  - Versió CATALÀ   - Versió CASTELLÀWebsite Security Test