El reto de Eva

EL RETO DE EVA, AQUEST DIVENDRES 24 DE JULIOL A GAVÀ

"EL RETO DE EVA" explica la història d'Eva, la mare de Nacho un nen afectat per  la síndrome de Dent, una malaltia causada per una mutació en el cromosoma X. Eva és capaç de plantejar-se qualsevol tipus de repte per recaptar fons amb l'objectiu de fer front als pagaments per la recerca que està finançat per la malaltia de Dent i així, poder aconseguir una possible curació per Nacho. Eva afectada per esclerosi múltiple en el 53% del seu cos, és capaç de travessar el desert del Sàhara amb bicicleta de muntanya, participant en la Titan Desert, una de les proves més exigents del món.

El Repte d'Eva ens mostra el dia a dia d'una mare que lluita constantment per mantenir una vida que gira al voltant d'ASDENT, Associació de la malaltia de Dent creada per ella mateixa. ASDENT s'ha convertit en la seva vida i en la de la seva família, començant pel seu marit David, que la segueix, recolza i acompanya en cada nou repte, sempre al seu costat. ASDENT és capaç de crear autèntics devots, fidels i seguidors de la causa del #TodoporNacho: persones als quals Eva ha contagiat la seva lluita, la seva força i la seva tenacitat. Des de Santi Millán, Perico Delgado o Andrés Iniesta o un grup de presos de la presó de Quatre Camins, i tantes i tantes persones que, quan tenen coneixement d'ASDENT  i de la força que Eva és capaç de transmetre, queden marcades i no poden desvincular-se i deixar de cooperar. Persones anònimes, que són capaces de donar part del poc que en molts casos tenen per, com diu el eslògan d'ASDENT, "Volem veure'ls somriure, avui demà i sempre".

http://www.asdent.es/el-reto-de-eva/

http://www.asdent.es/el-reto-de-eva-en-cines-callao-city-light/

ASDENT- Associació de la malaltia de Dent, ha estat creada arrel del diagnòstic d'aquesta malaltia a Nacho, un nen de 5 anys que ja va començar a presentar complicacions durant l'embaràs, part i posterior Desenvolupament. Problemes de tot tipus relacionats amb aquesta malaltia i que fan que Nacho sigui el primer malalt de Dent amb tantes patologies, és per això que els metges van engrescar als seus pares començar a recaptar fons per avançar en la recerca.


Així i tot, Nacho és un nen fort, lluitador, feliç i molt afectuós, un exemple de fortalesa i vitalitat davant el gegant que té davant.

Quins objectius té ASDENT?

1. Difondre el coneixement d'aquesta malaltia tan poc coneguda tant a l'entorn sanitari nivell com a la població en general.
2. Promoure la recerca sobre aquesta malaltia.
3. Estimular el diagnòstic precoç en la infància.
4. Investigar com canviar la història natural de la malaltia i així a evitar la fallada renal en el futur.
5. Aconseguir un medicament per frenar les pèrdues d'ions per l'orina i evitar la progressió cap a la insuficiència renal.

 

 

Website Security Test