En aquest apartat pots realitzar la Inscripció a la Jornada amb motiu de les Malalties Minoritàries que tindrà lloc el divendres 28 de febrer, de 9:30 h a 15:00 h, a la Sala Auditori de La Pedrera - Casa Milà, Pg. Gràcia, 92, Barcelona.

 La inscripció és gratuïta i personal per a cadascun dels assistents.

Per tal d’actualitzar la base de dades de la Plataforma de Malalties Minoritàries i poder-vos fer arribar la informació més adequada al vostre interès, agrairem pugueu complimentar el formulari d'inscripció amb el màxim de dades possible.

Programa  Com arribar


Agraïm la seva participació i contribució a la 13a edició del Dia Mundial de les Malalties Minoritàries. Volem informar-vos que serà gravada per poder oferir informació a tots els professionals i persones que viuen afectades per una malaltia minoritària, que no poden assistir a la jornada, per el que preguem que en cas que no vulgui ser gravat o fotografiat ens ho faci saber a l’entrada, en cas contrari entenem que no té cap inconvenient.

Agraint que pugui arribar una mica abans de l’inici de la jornada, per poder començar a les 10 hores.

 
 
Activitat Vull inscriure'm  
Dia Mundial Malalties Minoritàries 2020  


email: DNI:

Necessitats especials
(Important indicar si necessiteu accés adaptat per cadira de rodes)

Usuari de cadira de rodes
Mobilitat reduïda
Traducció llengua de signes

Acompanyant

Necessito recàrrega d'oxigen liquid
Certificat assistència
   
 
  (Introdueixi els caràcters de la imatge) *

Jornada Dia Mundial Malalties Minoritàries 2020
Accepto les condicions exposades anteriorment i desitjo reservar l'assistència.*
Desitjo rebre novetats i més informacions de Malalties MinoritàriesTornar al formulari complert 

* La persona inscrita en nom propi i/o tutor/a de l'inscrit/a a la Jornada del Día Mundial de les Malalties Minoritàries autoritza a la PLATAFORMA DE MALALTIES MINORITÀRIES a la publicació dels continguts generats en el marc de la jornada a la web, en xarxes socials i altres canals de comunicació de la plataforma. En cas que la persona inscrita no vulgui autoritzar aquesta gestió ens ho ha de comunicar per escrit a: plataforma@malaltiesminoritaries.org

* D'acord amb la llei Orgànica 15/1999, de 13 de Desembre, sobre protecció de dades de caràcter personal, vostè té garantit l'accés a la cancel·lació i/o rectificació de les seves dades en qualsevol moment. En aquest cas pot contactar amb nosaltres a través del correu: plataforma@malaltiesminoritaries.org

 

 


Website Security Test