Directori d'Associacions


 

 

       
   Associació Sanfilippo Barcelona        Associació d'Afectats de Retinosis Pigmentària a Catalunya  
  Peu de foto logo de l’Associació Sanfilippo Barcelona, fotografia d’en Pol afectat de Sanfilippo amb la campiona olímpica de natació sincronitzada Gemma Mengual.     Peu de foto, logo de l’Associació d’Afectats de Retinosis Pigmentària a Catalunya. Fotografia del 25è aniversari de l'associació fent entrega del premi al Dr. Josep Torrent al mig del Sr. Jordi Palà amb el seu gos pigall i el Sr. Albert Espanyol.
       
       
   Peu de foto logo de l'Associació Espanyola de la Síndrome Cornelia de Lange, una nena afectada de Cornelia de Lange.     Peu de foto logo de l’Associació Espanyola de la malaltia de Behçet, fotografia d’una dona en cadira de rodes i una càmera fotogràfica a la mà, fent l’acció de fotografiar.
    Associació Espanyola de la Síndrome Cornelia de Lange     Associació Espanyola de la Malaltia de Behçet
       
       
   Peu de foto logo de l’Associació Catalana de Fibrosis Quística, fotografia primer pla d’un nen respirant amb un fons de cel clar.    Peu de foto logo de l’Associació Nacional de la Síndrome d’Ehlers-Danlos Hiperlaxitud Colagenopaties, fotografia de mig cos amb ferides i dues mans amb hiperlaxitud.
   Associacó Catalana de Fibrosis Quística 

   Associació Nacional Síndromes Ehlers-*Danlos Hiperlaxitud
 Colagenopatías
       
       
    Peu de foto logo de l’Associació Espanyola per la Galactosemia, fotografia d’una mare convidant a caminar al seu infant en un espai natural.    Peu de foto logo de l'Associació Nacional d’Esclerosi Tuberosa, fotografia d’un jove i una mare amb actitud carinyosa amb les muntanyes de Montserrat al fons
   Associació Espanyola per a la Galactosemia    Associació Nacional d'Esclerosi Tuberosa
       
       
    Peu de foto, logo de l’Associació Catalana d'Atàxies Hereditàries. Fotografia de mig cos d’un home amb bicicleta de carreres i un home amb bicicleta adaptada.    Peu de foto, logo de l’Associació Catalana d'Afectats de Cistitis Internacional. Fotografia mig cos d’una dona amb les dues mans a la panxa.
   Associació Catalana d'Ataxies Hereditàries (ACÀH)      Associació Catalana d'Afectats de Cistitis Internacional (ACACI) 
       
       
   Peu de foto, logo de l’Associació Catalana de la Síndrome X fràgil. Fotografia d’un nen amb un gran somriure i una nena somrient i abraçant a Cristian González.    
  Associació Catalana de Malalties Neuromusculars (Asem Catalunya)     Associació Espanyola Síndrome Rubinstein-*Taybi (AESRT)
       
       
   Peu de foto, logo de l’Associació Catalana de la Síndrome X fràgil. Fotografia d’un nen amb un gran somriure i una nena somrient i abraçant al nen.   Peu de foto, logo de l’Associació Catalana de les Neurofibromatosis. Fotografia d’una jove i la Sra. Pilar Quer presidenta de l’entitat, afectades de neurofibromatosis, parlant des de la saleta d’una casa particular 
  Associació Catalana de la Síndrome X fràgil    Associació Catalana de les Neurofibromatosis (ACNefi) 
       
       
  15.- Peu de foto, logo de l’Associació Catalana Pro Persones Sordcegues (APSOCECAT). Fotografia d’un nen i un jove assentats sobre un terra de pedra, cara a cara agafant-se les mans.     Peu de foto, logo de l’Associació d'afectats d'hipertensió pulmonar. Fotografia d’un nen amb samarreta de tirants i el lema escrit a la paret. 
  Associació Catalana Pro Persones Sordcegues (APSOCECAT)    Fundació d'afectats d'hipertensió pulmonar   
       
       
    Peu de foto, logo de l’Associació d'Afectats de Siringomièlia. Fotografia dona d’esquenes amb el braços oberts separant les cortines d’un finestral.   Peu de foto, logo de la Fundació Miquel Valls contra l'ELA. Fotografia d'una dona somrient amb actitud carinyosa i un home en cadira de rodes, darrera dona d’edat avançada observa. 
  Associació d'afectats de Siringomièlia    Fundació Miquel Valls contra l'ELA   
       
       
    Peu de foto, logo de l’Associació d'Ajuda als Afectats de Cardiopaties Infantils de Catalunya (AACIC). Fotografia d’estudi d’una família, noi, mare i noia.   Peu de foto, logo de la Federació d’associacions de la Mucopolisacaridosi i síndromes relacionats (MPS) d’Espanya. Fotografia d’una nena i un nen estirats a un sofà. 
  Associació d'Ajuda als Afectats de Cardiopatíes Infantils de Catalunya
(AACIC) 
 
  Federació d'Associacions de la Mucopolisacarosis i Síndromes Relacionades (MPS) Espanya
       
       
    Peu de foto, logo de l’Associació Catalana de Prader Willi. Fotografia d’un grup de joves sentats en un espai a l’aire lliure.   Peu de foto, logo de l’Associació Espanyola de malalts de Glucogenosis. Fotografia de dos joves d’esquena que van en cadira de rodes. 
  Associació Catalana de Prader Willi   Associació Espanyola d'Enfermos de Glucogenosis 
       
       
  Peu de foto, logo de Nexe-Fundació. Fotografia d’un nen i una nena estirats a les colxonetes de la fundació.    Peu de foto, logo de l’Associació Miradas que hablan - Duplicació Mecp2. Fotografia dels ulls d’un infant 
  Nexe-Fundació       Associació Mirades que parlen - Duplicació Mecp2  
       
       
    25.- Peu de foto, logo de l’Associació Somriures Valents. Fotografia d’una mà infantil que toca una mà d’un adult amb polseres de l'associació.     Peu de foto, logo de l’Associació d’Hipertensió Pulmonar d’Espanya. Fotografia de la cara d’una noia fent el gest amb els seus cabells posats sota el nas, com si fos el tub respiratori.
  Somriures Valents

  Hipertensión Pulmonar España Organización de Pacientes
(HPE-ORG)
 
 
       
       
      Peu de foto, logo de l'Associació GLUT1 y malalties que responen a una dieta cetogènica. Fotografia d’una noia estirada al llit de l’habitació d’electroencefalogrames d’un hospital amb els cables al cap.
  Associació d´afectats Artrogriposis Múltiple Congénita-Española AMC

  Asociación GLUT1 y Enfermedades que responden a una dieta
cetogénica
 
       
        
    Peu de foto, logo de l'Associació de la malaltia de Dent (Asdent). Fotografia d’en Nacho i l’actor i presentador Santi Millan tirant taps de colors a l’aire.   Peu de foto, logo de l’Associació Catalana de la Síndrome 22q/11. Fotografía avia, nena i mare amb el nom de la síndrome escrit a les seves galtes.  
 

Associació de la Malaltia de Dent Asdent

  Associació Catalana de la Sindrome 22q/11 
       
       
   Peu de foto logo de l'Associació Espanyola de Dèficit de Lipasa Àcida Lisosomal, fotografia del braç dret d’una nena amb una via sobre el llit d’un hospital.   Peu de foto, logo de l'Associació Alfa 1 Espanya. Imatge d’un arbre amb forma de cervell que surt d’un llibre obert. 
  Asociación Española Déficit de Lipasa Ácida Lisosomal (AELALD)    Asociación Alfa1 España 
       
       
   Peu de foto, logo de l’Associació Síndrome Hemolític Urèmic Atípic ( ASHUA). Fotografia d’un grup de famílies amb les samarretes amb el logo de l'associació en un paisatge de roques.    Peu de foto, logo de l’Associació DEBRA-PIEL de Mariposa. Fotografia d’un nadó al llit amb els dos braços embenats.  
  Asociación Sindrome Hemolítico Urénico (ASHUA)    Asociación DEBRA-PIEL de Mariposa 
       
       
   Peu de foto, logo de l'Associació Espanyola de Linfangioleiomiomatosis (AELAM). Fotografia del periodista Josep Cuní al voltant d’un grup de dones afectades de linfangioleiomiomatosis.   Peu de foto, logo de l’Associació Espanyola de Febre Mediterrània Familiar y Síndromes Autoinflamatoris. Fotografia nen mirant a càmera i mare mirant al seu fill amb tendresa des de el sofà de casa seva. 
  Asociació Espanyola de Linfangioleiomiomatosis (AELAM)

  Asociación Española de Fiebre Mediterránea Familiar y Síndrome
Autoinflamatorios
       
       
   Peu de foto, logo de l’Associació Distrofia Muscular de Cinturas por Dèficit de Sarcoglicanos (Proyecto-Alpha). Fotografia d’una nena mirant-se les mans en un entorn borros.   Peu de foto, logo de la Fundación Ahuce Osteogènesi Imperfecta. Fotografía de dues dones, la rosa i l'Elisenda amb les seves cadires de rodes elèctriques amb el fondo de la ciutat de Barcelona al capvespre.  
  Asociació Distrofia Muscular de Cinturas por Déficit de Sarcoglicanos
Proyecto-Alpha
  Fundación Ahuce Osteogénesis Imperfecta 

       
       
   Peu de foto, logo de la Federació Espanyola Malformació de Chiari i Patologies Asociades (FEMACPA). Fotografia d’un jove tocant la bateria amb les baquetes de fusta a les mans.   Peu de foto, logo de l'Associació Hope. Fotografia de tres braços amb la paraula hope tatuada. 
  Federación Española Malformación de Chiari y Patologías Asociadas 
FEMACPA
 
   Asociación Hope 

       
       
  Peu de foto, logo de l'Associació Catalana de la Síndrome de Rett. Fotografia d’una família a la sortida d’un restaurant envoltant amb carinyo a una afectada amb la síndrome de rett.     Peu de foto, logo de l'Associació Espanyola de malalts de Pompe. Fotografia de mig braç d’un infant amb tres polseres amb la paraula pompe, un esparadrap i una via. 
   Associació Catalana de la Síndrome de Rett   Asociación Española de Enfermos de Pompe 
       
       
  Peu de foto, logo de l'Associació Espanyola Hiperplasia Suprarrenal Congénita. Fotografia de tres persones joves d’esquenes agafant-se per les espatlles.    Peu de foto, logo de l'Associació Catalana de Pacients amb malaltia Respiratòries Avançada i Transplantament Pulmonar. Fotografia de la Yolanda trasplantada pulmonar amb un somriure i uns tubs per respirar al nas. 
  Asociación Española Hiperplásia Suprarrenal Congénita   Associació Catalana de Pacients amb malaltia respiratòria avançada (AIRE)
       
       
  Peu de foto, logo de l'Associació Objetivo Diagnóstico. Fotografia d’un nen que fa el gest de buscar alguna cosa, porta una lupa a la mà que posa davant del seu ull dret.    Peu de foto, logo Fundació Anèmia de Fanconi. Fotografia de diverses imatges amb l'evolució de la Sandra pacient de Anèmia de Fanconi. 
  Objetivo Diagnóstico     Fundación Anemia de Fanconi  
       
       
   Peu de foto, logo de l’Associació Hemoglobinuria Paroxística Nocturna. Fotografia d’un afectat a la sala de transfusions d’un hospital.   48.- Peu de foto , logo de l’Associació Espanyola Paraparesia Espàstica Familiar. Fotografia de quatre afectats caminant amb bastons o cadira de rodes per un pas de peatons al carrer. 
  Associació Hemoglobinuria Paroxística Nocturna    Asociación Española Paraparesia Espástica Familiar 
       
       
    Peu de foto, logo de l'Associació de la Síndrome Miasténico Congénito (ASMIC). Fotografia d’una muntanya russa en primer pla i en segon pla, diferents mirades d’afectats per aquest síndrome.   Peu de foto, logo de l’Associació Canals de Calci amb Síndrome Cerebelos. Fotografia d’un tros de roba que envolcaja un nadó que s’equilibra de bocaterrosa.  
   Asociación de Síndrome Miasténico Congénito (ASMIC)    Associació Canals de Calci amb Síndrome Cerebeloso
       
       
  Peu de foto, logo de l’Associació Catalana d'Espina Bífida i Hidrocefàlia. Fotografia d’un noi d'esquenes pujant unes escales amb crosses.    Peu de foto, logo de l’Associació PedRetina Stargardt Go. Fotografia d’una noia mig d’esquenes sentada a la vora d’un llac, imatge borrosa excepte la seva cara. 
   Associació Catalana d'Espina Bífida i Hidrocefàlia      PedRetina Stargardt Go 
       
       
   Peu de foto, logo de l'Associació Síndrome Lesch-Nyhan Espanya. Fotografia d’un jove a la seva habitació sentat a la seva cadira de rodes electrica.   Peu de foto, logo de l'Associació d'Afectats per la Síndrome Marfan a Catalunya. Fotografia de dues mans vistes des d’una imatge de radiografia fent la forma d’un cor. 
  Asociación Síndrome Lesch-Nyhan España       Associació d'Afectats per la Síndrome Marfan a Catalunya  
       
       
      Peu de foto, logo de l’Associació per la informació y la investigació de la Hipomagnesemia (HIPOFAM). Fotografia de mig cos d’un noi amb la mirada alçada, envoltat d’imatges que simbolitzen la simptomatologia de la malaltia. 
  Asociación del Síndrome de Angelman 


 

Asociación para la información y la investigación de la Hipomagnesemia
HIPOFAM 

       
       
   Peu de foto, logo de l’Associació de famílies de nens amb Miopatia Miotubular i CNM. Fotografia d’una mare amb mascareta posant el respirador al seu nadó, al llit d’una habitació de l'hospital.   Peu de foto, logo de l’Associació Fabry. Fotografia d’una mare que porta a la seva filla a collibè.  
  Asociación de familias de niños con Miopatía Miotubular y CNM    Associació Fabry 
       
       
       
  Asociación para la Información y la Investigación de las Enfermedades Renales Genéticas     Federación Española de Enfermedades Neuromusculares (ASEM) 

       
       
       
  Associació Catalana Dèficits Immunitaris Primaris (ACADIP)    Associació Síndrome de Turner de Catalunya (AST)
        
        
        
  ImpulsaT per a la cura dels nens amb dèficit de merosina   Fundación Niemann-Pick de España
        
        
        
   Asociación Española del Síndrome de la Hemiplejía Alternante (AESHA)    Un somriure per Moebius  
        
        
        
  Displasia geleofísica FBN1   Asociación Nicolaides Baraitser (NCBRS)  
        
        
      URL: Associació Tourette Catalunya  
  Asociación Cistinosis España     Associació Tourette Catalunya  
        
        
  URL Asociación Progeria ALEXANDRA PERAUT      
  Asociación Progeria ALEXANDRA PERAUT    Fundación Síndrome de Dravet 
        
        
  Asociación Española de Aniridia   Asociación Española síndrome CAPS  
     
     
        
        
  Asociación de Familias Afectadas por el Síndrome Alcohólico
Fetal (AFASAF)
   Asociación Española de Afectados por Acromegalia    
        
   
        
        
     Asociación Española de Fibrodisplasia Osificante Progresiva,        AEFOP      Asociación Española de Esclerodermia (A.E.E.)   
   Foto de Asociación Española de Fibrodisplasia Osificante Progresiva, AEFOP   foto Asociación Española de Esclerodermia (A.E.E.)  
   
        
        
      Asociación Xeroderma Pigmentosum      Asociación HHT España  
         
   
         
         
     Asociación Española de Ictiosis, ASIC   
    Asociación SYNGAP1 España  
         
   
         
         
     Fundació La Nineta dels Ulls        Associació Espanyola de Mastocitosis i Patologies Relacionades
 
(AEDM)
         
   
         
         
    Asociación de Familiares y Afectados de Patologías de Crecimiento    Asociación Española de Déficit Inmunitarios Primarios    
         
   
         
         
   Asociación Española de hemocromatosis       
         
      
         

   

    Crecer, Asociación Nacional para Problemas de Crecimiento        Associació M3 Serveis Socials
             
             

 

Asociación Nacioal del Síndrome Apert 

 

      Associació Catalana d'Afectades i Afectats de Fibromiàlgia
               
             
   Alianza española de familias de von Hippel-Lindau       Associacio Sindrome de la Persona Rigida -Stiff Person-
             
              
  Associació Catalana l'Hemofília       Associació Catalana de la Malaltia de Huntington
               
              
   Associació Catalana de la Síndrome de Fatiga Crónica /
Encefalomielits
Miàlgica
    Associació Catalana de Lupus Heritomatoso Generalizado 
               
              
   Asociación ALBI-España     Fundación Atrofia Muscular España (FundAME)
             
               
  Syndrom Alteracions Genètiques Minoritàries     Associació Española del Síndrome Sjögren
              
             
   Associació Catalana per al Parkinson     Associació Catalana PKU-ATM
               
             
   Llar Esclerosis Múltiple     Fundación Mencía 
               
               
  Asociación de Lucha contra la Distonía en España      

Asociació Síndrome Opitz C  

               
             
   Associació de Nens amb Càncer-AFANOC        
               
               

 

                     

      


Federació Catalana de Malalties Minoritàries

 
  
      


FEDER Delegació Catalunya
 

       
   


EURORDIS - European Rare Diseases  
 

                     
                     
Website Security Test