En aquest apartat pots realitzar la Inscripció a la Jornada amb motiu de les Malalties Minoritàries que tindrà lloc el divendres 28 de febrer, de 9:30 h a 15:00 h, a la Sala Auditori de La Pedrera - Casa Milà, Pg. Gràcia, 92, Barcelona.

 La inscripció és gratuïta i personal per a cadascun dels assistents.

Per tal d’actualitzar la base de dades de la Plataforma de Malalties Minoritàries i poder-vos fer arribar la informació més adequada al vostre interès, agrairem pugueu complimentar el formulari d'inscripció amb el màxim de dades possible.

Programa  Com arribar


Agraïm la seva participació i contribució a la 13a edició del Dia Mundial de les Malalties Minoritàries. Volem informar-vos que serà gravada per poder oferir informació a tots els professionals i persones que viuen afectades per una malaltia minoritària, que no poden assistir a la jornada, per el que preguem que en cas que no vulgui ser gravat o fotografiat ens ho faci saber a l’entrada, en cas contrari entenem que no té cap inconvenient.

Agraint que pugui arribar una mica abans de l’inici de la jornada, per poder començar a les 10 hores.

 


ATENCIÓ: Si ja ets un usuari registrat,

clica aquí per a accedir al REGISTRE SIMPLIFICAT


 
Activitat Vull inscriure'm  
Dia Mundial Malalties Minoritàries 2020  


*Desitjo inscriure'm com (mínim una opció):
Associació Simpatitzant Professional sanitari Indústria farmacèutica
Investigador

Pertanyo a l'associació:

Què t'agradaria saber dels temes que es plantegen a la jornada? Agrairem ens puguis fer arribar els teus dubtes, preguntes, o reflexions per algun dels ponent de la jornada:

*

Necessitats especials
(ATENCIÓ, és important indicar si necessiteu accés adaptat per cadira de rodes)

Usuari de cadira de rodes Mobilitat reduïda Acompanyant Certificat assistència
   
 

DADES PERSONALS
NIF/DNI * Camp obligatori
Nom *
Cognoms * *
Email *
CP *
Mòbil *
DADES PROFESSIONALS
Empresa
Càrrec
Departament
Adreça
Població
CP
Email
Telèfon
  (Introdueixi els caràcters de la imatge) *

Jornada Dia Mundial Malalties Minoritàries 2020
Accepto les condicions exposades anteriorment i desitjo reservar l'assistència.*
Desitjo rebre novetats i més informacions de Malalties Minoritàries

 

* La persona inscrita en nom propi i/o tutor/a de l'inscrit/a a la Jornada del Día Mundial de les Malalties Minoritàries autoritza a la PLATAFORMA DE MALALTIES MINORITÀRIES a la publicació dels continguts generats en el marc de la jornada a la web, en xarxes socials i altres canals de comunicació de la plataforma. En cas que la persona inscrita no vulgui autoritzar aquesta gestió ens ho ha de comunicar per escrit a: plataforma@malaltiesminoritaries.org

* D'acord amb la llei Orgànica 15/1999, de 13 de Desembre, sobre protecció de dades de caràcter personal, vostè té garantit l'accés a la cancel·lació i/o rectificació de les seves dades en qualsevol moment. En aquest cas pot contactar amb nosaltres a través del correu: plataforma@malaltiesminoritaries.org

 

 


Website Security Test